BOSANAC “ZAKUHAO” IZMEĐU PJEVAČICA: Pogledajte kako su se Viki Miljković i Jelena Karleuša brutalno sukobile…

Poznato je da gotovo nijedna emisija “Zvezde Granda” ne može proći bez manjih ili većih skandala i prepirki, a u emisiji koja će biti emitirana u subotu glavnu riječ je vodio Dragan Stojković Bosanac.

Poveden provokativnim stajlingom Viki Miljković, koji je uključivao mrežaste čarape i mantil od lateksa, on joj je uputio kompliment:

– Pa ti imaš najljepše noge u “Zvezdama Granda”! – pohvalio je kompozitor pjevačicu što je očigledno zasmetalo Jeleni Karleuši, budući da je njenu ljutu rivalku stavio ispred nje.

– Još d*pe da joj kupimo, pa da bude top riba! – pecnula je Karleuša u svom maniru Viki.

– Pošto si ti tvoje kupila još samo da mi daš adresu da znam gdje da idem! – nije joj ostala dužna Viki.

RANIJE SE DEŠAVALO I OVO:

SUKOB JELENE KARLEUŠE I VIKI MILJKOVIĆ SE OTEO KONTROLI: “Nemoj više nikada sebi da si dala pravo da se obratiš divi”…

Iako su Jelena Karleuša i Viki Miljković kao članice žirija “Zvezde Granda” do sada imale nekoliko sukoba, u sinoćnjoj emisiji njhova netrpljivost je kulminirala.

Sve je počelo kada je Karleuša članove žirija uporedila sa članovima fudbalskog tima, gdje je sebi dala ulogu Ronalda, a Viki poredila sa sakupljačem lopti.

“Imamo jednog poštenog sudiju i jednog korupiranog (misleći na Sašu Popovića i Snežanu Đurišić). Imamo Ronalda (aludirajući na sebe), imamo jednog Mesija (pokazujući na Mariju Šerifović). Može Mesi da bude i Aca. Imamo skupljača lopti, onog nebitnog (pokazujući na Viki Miljković), imamo matorog koji sedi na klupi (Bosanca) i jednog standardnog dobrog defendera (Anu Bekutu)”, rekla je Jelena.

Ta Jelenina opaska je uvrijedila Viki, koja je Karleuši poručila kako je ona samu sebe prozvala “divom”, a na to je Karleuša eksplodirala:

“Ja sam diva, zato što sam ja svjetska zvijezda koja se pojavljuje u svjetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkog tržnom centru da eventualno otpjevaš nešto ispred… Nemoj više nikada sebi da si dala pravo da se obratiš divi, a da je nisi pitala da li možeš da joj persiraš ili per tu”, rekla joj je Jelena.

Kako su i jedna i druga vikale, Marija je u jednom trenutku prokomentarisala kako se sve “otelo kontroli”.