“Bolje da to uradimo mi, nego neki manijak” MAMA I TATA U ZATVORU ZBOG SILOVANJA 12- GODIŠNJE CURICE…

Jedan bračni par je optužen za silovanje svoje 12-godišnje kćerke, a mama curice navodno se u izjavi policiji pravdala «Bolje mi, nego neki manijak»!?

Otac i majka, oboje 34-godišnjaci, čiji puni identitet nije objavljen iz pravnih razloga – optuženi su za pedofiliju i pretvaranje svog djeteta u «se*sualnu robinju», otkrivaju izvori iz pravosuđa u Rusiji, gdje se ovaj slučaj i dogodio.

Sada su u pritvoru u Volgogradu i prijeti im do 20 godina robije ukoliko budu osuđeni.

Navodno je djevojčica bile žrtva stalnog se*sualnog zlostavljanja od decembra 2016. do marta 2017. godine.

Otac je optužen da je silovao kćerku, često sa majkom u istom krevetu. To se navodno događalo svaki drugi dan.

Majka je posebno optužena za se*sualnu «torturu» djeteta sa vještačkim spolovilom.

Pred početak suđenja, muškarcu i ženi su oduzeta njihova roditeljska prava i djevojčica je predana u nadležnost socijalne službe.

Majka je u izjavi policiji iznijela tvrdnju da je ona sama bila silovana kad joj je bilo 13 godina i da se složila sa suprugom da «treniraju kćerku i pripreme je za život odrasle žene».

– Bolje mi, nego neki manijak – navodno je izjavila istražiteljima.

Ono što je djevojčica preživljavala otkrilo se nakon što je bila kod doktora zbog problema s mjesečnim ciklusom, a medicinari su otkrili da nije djevica. Nakon toga se klupko počelo raspetljavati, a curica je istražiteljima ispričala šta se dešavalo.

Par je u istrazi priznao šta je radio. Pokušali su se opravdati svojim uvjerenjem da je «bolje da dijete izgubi nevinost sa svojim ocem», nego da dozna detalje se*sualnog života na druge načine.

Djevojčičina baba i prababa su živjele u istom stanu, ali nisu imale pojma šta se dešava.

doznajemo.com