BEZ IMALO DA SE STIDI PJEVAČICE: Pogledajte šta je Bosanac uradio Seki Aleksić javno pred tv kamerama…

Eldin Glumčević (17) iz Tuzle sinoć se predstavio u šou Audicija, te izabrao poprilično zanimljivu tačku za predstavljanje. Naime, on je imitirao Seku Aleksić, čije je pokrete skinuo u originalu i tako žiri nasmijao do suza, naročito Andriju Miloševića koji se nije prestajao smijati.

Mišljenja su bila podijeljena, no ipak je prošao dalje, a podršku mu je pružila i sama folk zvijezda Seka Aleksić putem društvenih mreža.

Rođena je 23. travnja 1981. godine, u Zvorniku kao dijete majke Ibrime i oca Milorada. Pohađala je osnovnu školu »Mitar Trifunović Učo« u Zvorniku.[1] Dva mjeseca prije završetka četvrtog razreda, cijelu državu je zahvatila oluja rata zbog čega je Seka sa bratom i majkom izbjegla u Banju Koviljaču, gdje je završila četvrti razred osnovne škole da bi se nakon godinu dana preselili u Lipolist, kraj Šapca.

1996. godine Seka napušta srednju školu i potpuno se posvećuje svojoj pjevačkoj karijeri, preuzevši teret hranitelja obitelji. U narednih nekoliko godina, preko Mladenovca, Dvorova, Bijeljine odlazi u Švicarsku, gdje stupa u brak i poslije nekog vremena se i razvodi. Iz Švicarske se vraća u Bijeljinu i nastavlja sa svojom pjevačkom karijerom, prikupljajući novce za svoju prvu ploču.

Od nastupa 2002. na glazbenom festivalu u Ćupriji, koji je bio njen prvi veći nastup kao pjevačice, nastavila je živjeti i raditi u Srbiji sa svojim dečkom, poznatim srpskim menadžerom i producentom, Zoranom Kovačevićem. Poslije prvih javnih nastupa, ljudi su je vidjeli kao novu, suvremenu, srpsko-bosansku folk pjevačicu.

Seka uskoro pokreće svoju liniju odjeće pod nazivom “Rich Bitch”, u isto vrijeme kad je objavljen njen treći album Dođi i uzmi me. Njena druga linija odjeće pod nazivom “Queen” izdana je nakon izlaska njenog četvrtog albuma Kraljica u jesen 2007. Seka je ubrzo raskinula s dečkom i menadžerom s kojim je bila u vezi 5 godina i nastavila suradnju sa Zoranom Kovačevićem. U svibnju 2009. raskinula je i s njim. Uskoro upoznaje Veljka Piljikića, a u prosincu je izdala svoj peti album Slučajni partneri koji je pratio novi imidž.

Seka je u rujnu 2016 rodila sina Jakova kojeg je godinama iščekivala. Nakon pauze poslije poroda 1.travnja izdaje singl “Evo” koji je doživio brojni uspjeh. Ubrzo nakon toga izdaje album “Koma” koji je kao i svaki Sekin album bio uspješan i u kome se posvetila pop žanru za razliku od ostalih albuma.