AUTOM POKOSIO DJEČAKA I POBJEGAO| Desetogodišnjaku su morali ugraditi šipku u nogu, policija moli: ‘Javite nam ako ste vidjeli vozača’…

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu u Vinkovcima, a vozač koji je skriveći je ozlijedio dijete pobjegao je s mjesta događaja.

U subotu poslijepodne u 15 sati i 30 minuta u Mihanovićevoj ulici u Vinkovcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen desetogodišnji dječak. Neslužbene informacije govore da je vozač automobila pobjegao s mjesta događaja i ostavio dijete s težim tjelesnim ozljedama.

Dječak je u Kliničkom bolnicom centru u Osijeku, gdje su mu liječnici ugradili šipku u nozi, koja je slomljena na više mjesta, piše Cibalia.info

PU vukovarsko-srijemska moli za pomoć, kako bi se što prije pronašao počinitelj ove prometne nesreće u Vinkovcima.

IZ RUBRIKE CRNA HRNIKA ČITAJTE I OVO:

Na putu Tomislavgrad – Livno kamion sletio s ceste

U nedjelju navečer u mjestu Stipanjići, općina Tomislavgrad, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je pričinjena znatna materijalna šteta, ali, na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba.

Prijavu o ovoj nesreći, u kojoj je s ceste sletio kamion Man s cisternom, policija je zaprimila oko 23 sata.

Vozilom je upravljao J. K. (1971.) iz Zavidovića, a kamion je u vlasništvu firme “Sliško” iz Žepča. Do slijetanja je došlo usljed teških uvjeta na cesti, odnosno snijega i poledice, zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Uviđaj su obavili pripadnici PU Tomislavgrad.

Iste večeri se oko 21 sat na području općine Tomislavgrad dogodila još jedna saobraćajna nesreća i to na putu Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Bukovica, gdje je s ceste sletjelo vozilo Mercedes dubrovačkih tablica, kojim je upravljao A. F. iz Prozora (1986.), a nastanjen u Kutini. Ni u ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na vozilu je pričinjena manja materijalna šteta.

I do ovoga slijetanja najvjerovatnije je došlo zbog snijega i leda, pa se vozačima preporučuje dodatni oprez.

AVAZ