ZORAN MARJANOVIĆ `PUKAO` U ZATVORU: Već danima samo izgovara OVU rečenicu…?!

Suprug ubijene pjevačice Jelene, Zoran Marjanović, koji je osumnjičen za ovaj zločin, navodno je u zadnje vrijeme u zatvoru strašno nervozan. Kako piše “Kurir”, više puta u ćeliji kao u bunilu ponavljao: Oni su, nisam ja, oni su…

Nedavne fotografije s uviđaja, koje navodno dokazuju da je pjevačica najvjerovatnije mrtva donijeta i bačena u kanal na nasipu u Borči, uznemirile su Zorana, tvrde mediji.

Navodno, on se od prošlog utorka ponaša drugačije nego ranije – odbija kontakt s drugim zatvorenicima i stražarima, slabije jede, često plače, ćuti i gleda u zid, a više puta je kao u bunilu, sam za sebe, ponavljao: Nisam ja, oni su, nisam ja.

Zoran Marjanović odbija da bilo kome u zatvoru objasni na šta tačno misli kada izgovara tu rečenicu, ali sasvim je indikativno da je to počeo da govori baš kada je, na osnovu fotografija i dokumentacije iz istrage, vjerovatnije da je Jelena ubijena na nekom drugom mjestu, a onda mrtva donijeta i bačena u kanal na nasipu u Borči, gdje je njeno tijelo pronađeno.

Ko su to “oni”, na koga tačno Zoran misli kada izgovara: Nisam ja, oni su, nisam ja… zasad ostaje tajna.

Nedavne fotografije s uviđaja, koje navodno dokazuju da je pjevačica najvjerovatnije mrtva donijeta i bačena u kanal na nasipu u Borči, uznemirile su Zorana, tvrde mediji. Navodno, on se od prošlog utorka ponaša drugačije nego ranije – odbija kontakt s drugim zatvorenicima i stražarima, slabije jede, često plače, ćuti i gleda u zid, a više puta je kao u bunilu, sam za sebe, ponavljao: Nisam ja, oni su, nisam ja.

doznajemo.com