SRUŠIT ĆEMO DODIKOVU RAMPU JEDNOG DANA: Poznati pedijatar odbio da plati ulaz

Dr Dragan Đokanović, poznati pedijatar, objavio je video u kojem kritikuje Olimpijski centar “Jahorina” zbog postavljanja rampe i naplaćivanja “harača” na ulazu u ovaj zimski turistički centar.

– Moja supruga i ja doživjeli smo veliku neugodnost zbog koje smo morali da prekinemo zimovanje. Radnici Olimpijskog centra “Jahorina” nisu htjeli da podignu rampu postavljenu na putu prema hotelu u kojem smo gosti od 19. februara i u kojem smo imali uplaćene polupansione do 1. marta 2018. godine, navodi Đokanović u tekstu koji prati ovaj video.

Đokanović kaže da je u petak, 23. februara morao službeno da ode do Pala i Sarajeva, a da ga je po povratku dočekala spuštena rampa i da su mu tražili da plati ulazak na Jahorinu, što je principijelno odbio.

– Supruga i ja smo ovdje godinama dolazimo i bilo je situacija kada smo zbog magle bili jedini gosti u hotelu, kaže Đokanović ogorčen zbog ovakvog odnosa prema stalnim gostima “Bistrice”.

Kaže da je direktor OC “Jahorina”, dok su on, njegova supruga i sin revoltirani otišli u hotel po stvari, pokupio svojim džipom radnike sa rampe i odvezao ih kako ih ne bi mogli snimiti.

“Danas 23. februara 2018. godine, kao gosti Hotela ‘Bistrica’, moja supruga i ja, doživjeli smo veliku neugodnost zbog koje smo morali da prekinemo zimovanje. Zaposleni radnici Olimpijskog centra ‘Jahorina’ nisu nam htjeli da podignu rampu – postavljenu na putu prema hotelu u kojem smo gosti od 19. februara i u kojem smo imali uplaćene polupansione do 01.marta 2018. godine. Da napomenemo: Hotel ‘Bistrica’ je sastavni dio Olimpijskog centra ‘Jahorina’. Rampu, na kojoj radnici OC praktično otimaju novac od gostiju, stanovnici Jahorine nazivaju ‘Dodikova rampa’. ” ( Dragan Đokanović)

fokus.ba