SCHWARZENEGGER SE OPORAVLJA NAKON OPERACIJE SRCA: Pogledajte šta radi…

Bivši body builder nedavno je zaprimljen u bolnicu Cedars-Sinai gdje je imao termin za zamjenu ventila, a kako je taj postupak u eksperimentalnoj fazi došlo je do komplikacija…

Samo želim da znate da se osjećam puno bolje. No, usprkos mom pozitivnom stavu, još nisam sjajno. Osećati se sjajno je potpuno drugi nivo, ali dobro sam, istaknuo je holivudski glumac, Arnold Schwarzenegger (70) u kratkoj video snimci koju je objavio na društvenim mrežama.

Zvijezda akcijskih filmova i nekadašnji guverner Kalifornije, na snimci sjedi za šahovskom pločom, za koju tvrdi da mu pomaže u osvježavanju uma i poboljšanju pamćenja. Arnold se također zahvalio obožavateljima na ukazanoj podršci.

Bivši body builder nedavno je zaprimljen u bolnicu Cedars-Sinai gdje je imao termin za zamjenu ventila, a kako je taj postupak u eksperimentalnoj fazi došlo je do komplikacija zbog čega je završio na operacijskom stolu. Arnold se ubrzo vratio kući.

– Istina je, vratio sam se! – aludirajući na repliku iz filma ‘Terminator’.

Inače, ovo nije prvi put da je Schwarzenegger podvrgnut operaciji srca. Na operacijskom stolu bio je i 1997. godine. Iako su liječnici tada tvrdili da operacija nije neophodna, se odlučio na zahvat jer ga je htio obaviti ‘dok je još mlad’. Isto tako, više puta je naglasio kako njegovi problemi sa srcem nemaju apsolutno nikakve veze s korištenjem steroida.

Schwarzenegger se prošle godine razveo od supruge, novinarke Marie Shriver (63) nakon 31 godine braka. Imaju kćeri Katherine Eunice (29) i Christine (27) te sinove Patricka (25) i Christophera (21).

Bivši body builder nedavno je zaprimljen u bolnicu Cedars-Sinai gdje je imao termin za zamjenu ventila, a kako je taj postupak u eksperimentalnoj fazi došlo je do komplikacija…

24sata.hr