PREKINUTO SNIMANJE EMISIJE| Svi su morali brzo reagovati: Rada Manojlović isjekla vene…

Popularnu pevačicu Radu Manojlović ekipa “Paparazzo Lova“ zatekla je na snimanju emisije “Nedjeljno popodne kod Lee Kiš“ kada joj se, pod sad nerazjašnjenim okolnostima, desio peh koji je zabrinuo okupljene goste.

Naime, neoprezna Rada je posjekla ruku i to baš na mjestu gde su joj izražene vene, a prva je njenu povredu pogledala legenda narodne muzike Lepa Lukić, da bi joj odmah nakon toga u pomoć pritrčala popularna voditeljka TV Pink Lea Kiš.

Obzirom na to da je poznato da je Lea sjajan domaćin i da se uvijek trudi da se njeni gosti osjećaju odlično u njenom studiju, voditeljka se pobrinula da što prije pomogne Radi i da zaustavi krvarenje.

Brzom reakcijom voditeljke Rada je dobila maramice kojima je očistila ranicu na ruci, a nakon što su svi bili uvjereni u to da je pjevačica u najboljem redu, snimanje popularne emisije je nastavljeno.

Pink.rs

Privatni život

2008. godine je započela vezu sa kolegom Milanom Stankovićem. Smuvali su se na crnogorskom primorju, tačnije u Utjehi. Naredne godine su raskinuli jer nisu mogli da istrpe pritisak medija. Ubrzo su se pomirili i počeli su da žive zajedno. 2010. godine se Milan, nakon učešća na Pesmi Evrovizije, posvađao sa Sašom Popovićem. U tom periodu Rada mu je pružila podršku ozbiljno ugrozivši svoju poziciju u Grandu. 2011. godine se pričalo da će se venčati na Maldivima, ali to se nije dogodilo. Usledili su tračevi da je Milan prevario Radu sa ćerkom Vesne Zmijanac, Nikolijom Jovanović, što je ona demantovala. 2012. godine Milan se iselio iz stana u kome su živeli i par je raskinuo. 2013. godine pevačica je počela da se zabavlja sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, bivšim dečkom Katarine Rebrače. Momir je bio oženjen ženom kojoj je pomogao da se izleči od raka. Rada i on su održavali vezu na relaciji Srbija-Amerika. U leto 2015. godine su raskinuli, a spekiliše se da je Momiru smetao posao kojim se Rada bavi.

2016. godine su je povezivali sa devet godina mlađim kolegom, Harisom Bekrićem, ali oboje su izjavili da su samo prijatelji. Rada važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi. Visoka je 173 cm, a teška 55 kg. Njene mere su 83-63-91. Ona je operisala nos i sredila je zube.