Ova Albanka je na Oscare stigla golih grudi. Pogledajte hrpu njenih seksi fotki! (FOTO)

ALBANSKA pjevačica Bleona koja je svojih pet minuta slave dobila nakon što je na party nakon Oscara došla u potpuno prozirnoj haljini i pokazala grudi, ni privatno se ne oblači se baš čedno.

Bleonin Instagram prepun je seksi fotografija gdje pokazuje tijelo, a na jednoj od njih pozirala je potpuno gola.

Albanku na Instagramu prati nešto više od pet tisuća ljudi na Instagramu, a ako nastavi pokazivati kožu, ta brojka bi mogla i narasti.


index.hr

Opala gledanost dodjele Oscara, ceremoniju pratilo samo 26,5 miliona gledalaca

Jubilarnu 90. svečanost dodjele Oscara pratilo je samo 26,5 miliona gledalaca, što je najniža televizijska gledanost u historiji.

Oscara je ove godine pratilo 20 posto manje gledalaca, a prvi put je taj broj manji od 30 miliona.

Prethodni rekord najmanje gledanosti zabilježen je 2008. godine kada je domaćin bio Jon Stewart, a Oscara za najbolji film osvojio “No Country For Old Men”. Taj prijenos pratilo je blizu 32 miliona gledalaca.

Smanjena gledanost dodjele nagrada Oscar pripisuje se četverosatnom trajanju emisije, ali i nominaciji manje popularnih filmova poput “Darkest Hour” i “Call Me By Name”. Osim toga, nije nominiran ni blockbuster “Wonder Woman”, kao ni Marvelov “Black Panther” koji je trenutno najveći hit u kinima.

Najgledanija ceremonija dodjele Oscara do danas je ona iz 1998. godine kada je Oscara za najbolji film osvojio “Titanic”.