“Kome prijetiš? Vidi šta će sad da ti bude”

Na stranu što Rajko pravdoljubive mlade ljude koji traže istinu, pravdu i kažnjavanje ubica naziva “mrtvozornicima”, ali prijetnje i licitacije novim ubistvima su nedopustive.Rajko tvrdi da su tobože stranci ubili Milana Vukelića, Davida Dragičevića, Nikolu Đurovića, Slavišu Krunića i ostale kako bi naudili njegovom mentoru Dodiku, dovele SDS i PDP na vlast.

Na stranu što Rajko pravdoljubive mlade ljude koji traže istinu, pravdu i kažnjavanje ubica naziva “mrtvozornicima”, ali prijetnje i licitacije novim ubistvima su nedopustive.Rajko tvrdi da su tobože stranci ubili Milana Vukelića, Davida Dragičevića, Nikolu Đurovića, Slavišu Krunića i ostale kako bi naudili njegovom mentoru Dodiku, dovele SDS i PDP na vlast!?

Rajko Vasić, bivši generalno sekretar SNSD-a, potpuno je izgubio razum i kontakt sa realnošću, ali ga to ne amnestira od odgovornosti za prijetnje koje javno iznosi na društvenim mrežama. Ako je Rajko sinoć na svom Tviter nalogu Draška i Jelenu nazvao “mrtvozornicima”, jer su u svom Istinitom Dnevniku RTRS-a razgovarali sa sestrom pokojnog Milana Vukelića.

Vasić se javno pita ko je sledeći, i koji će opozicionar da završi pod zemljom do narednih izbora!?

Takve prijetnje su nedopustive, i policija bi tokom dana trebala da privede i sasluša Rajka zbog prijetnji i uznemiravanja javnosti. Tačno je da čelnici režima nemaju nimalo časti, morala i obrazac, ali ovakav javni diskurs, prijetnje i licitacije ubistvima su nedopustive.