KĆERKA JOJ SE UDAJE ZA 20 GODINA STARIJEG| A mama Suzana kaže: Volim ga zato jer ima…

Suzanina kćerka Teodora udaje se za 20 godina starijeg biznismena. Iako je njen budući zet, biznismen sa kojim se vjerila njena kćerka Teodora, tek koju godinu mlađi od nje, voditeljki Suzani Maničić to ne smeta. Bez obzira na to što je gotovo zetova vršnjakinja, ona otkriva da je njena kćerka izabrala pravog.

Naočiti Amerikanac dopao joj je još pri upoznavanju, a sada joj je već prirastao za srce, pa ga hvali na sva usta.

“Sviđa mi se zet. On je veoma simpatičan plavušan. Veoma zgodan, moram da kažem. Sad ga još više cijenim. Uvijek kada mi nešto rikne u kući, struja ili bilo šta drugo, on dođe i sredi to. Ima zlatne ruke, sve zna da uradi, iako je ugledan biznismen“, pohvalila se Mančićeva i tako otkrila čime ju je zet osvojio.

Ona kaže da su pregovori u vezi sa svadbom u toku, ali da je izvijesno da će mladina kuma na vjenčanju biti Zorana Šulc, spisateljica koja je napisala prvi srpski erotski roman.

“Svadba će biti uskoro, to je sasvim izvijesno. Vjerovatno u Srbiji. Kuma će biti Zorana Šulc. Ona je moja najbolja drugarica, čuvena spisateljica. Ona je i Teodorina drugarica koju mnogo voli i zato ju je odabrala da joj bude kuma“, otkrila nam je žena čiji je zaštitini znak širok osmijeh, koji ni sada, dok priča o kćerkinom vjenčanju, ne skida.

Da će Suzanina mezimica uskoro stati na ludi kamen, potvrdila i ona sama kada je nedavno javnosti predstavila svog izabranika tako što je postavila fotografiju na društvene mreže. Iako još taji njegovo ime, ljubav prema njemu ne krije.

“Moj čovjek, uskoro će mi biti suprug“, napisala je prije nekoliko dana Teodora, koja u posljednje vrijeme najviše boravi u Americi, gdje uživa sa vjerenikom.

Iako buduća tašta nije spremila odijevnu kombinaciju za svadbu, otkriva da minić ne dolazi u obzir.

“Više pratim modne revije nego modu. Međutim, nikada ne bih obukla mini suknju. Mislim da mi ne stoji dobro. Prvo, nije za moje godine. Drugo, oduvijek sam bila isuviše gabaritna za mini suknju. Više volim da napravim modnu kombinaciju koju sačinjavaju duga suknja i dekolte“, rekla je ona.

Kurir