KARLEUŠA NOVOM SLIKOM POKAZALA D AJE SK*S BOMBA: A kad pročitate KOMENTAR koji je dobila i vi ćete PASTI U NESVIJEST…

Naime, Karleuša je za Marijin koncert odabrala providan kombinezon koji ima zanimljiv dezen i veoma efektne cipele.

– Padam u nesvijest… ovaj komentar pišem sa posljednjim atomima snage. Ženo, kakva si bombetina, to nije normalno – samo je jedan od komentara.

Ono što je zanimljivo jeste da je za desetak minuta ova Karleušina fotografija već imala više od 30.000 lajkova na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša je kći bivše voditeljice Divne Karleuše i beogradskog policajca Dragana Karleuše.

Prvi CD (“Ogledalce”) objavljen je 1995. godine, kada je Karleuša imala 16 godina. Treći album je izdan za kuću “ZAM”, a Karleuša golišavim slikama izaziva pažnju javnosti.

Četvrtim CD-om Karleuša definitivno dobiva status srpske pop superzvijezde.

Peti album je izdala za “Grand Production” 1999. godine. Međutim, ubrzo po izlasku CD-a njen tadašnji dečko, Zoran Davidović Ćanda, biznismen čije se ime spominjalo u kontekstu kriminala, je ubijen, a Karleuša je prekinula promociju. 2001. godine je izdala šesti album, za kuću “Best music” Zorana Bašanovića. Poslije ovoga Karleuša je potpisala ugovor sa grčkom kućom “Heaven music” i počela razmišljati o međunarodnoj karijeri.

Karleušu od tada nazivaju i “MTV Djevojka”, zbog vijesti o njenoj međunarodnoj karijeri, a na srpskoj televiziji Pink su emitirane reportaže o snimanju najnovijih spotova koji su trebali biti premijerno emitirani upravo na MTV-u. Nekoliko puta je radila sa Dejanom Milićevićem, poznatim fotografom i rediteljem video-spotova čije fotografije najčešće objavljuju tabloidi.

Zbog sukoba sa koleginicama Svetlanom Ražnatović, Lepom Brenom, Sekom Aleksić i drugim, kao i političkim i duhovnim ličnostima u Srbiji – Željko Ražnatović Arkan, Otac Pavle itd., često je bila tema “žute štampe”. Poznata je također i zbog kratkog, tromjesečnog braka sa Bojanom Karićem kojem je, kako pišu tabloidi, bila nevjerna. Drugi skandal je bio njen spot za pijesmu “Slatka mala” u kojem Karleuša pleše sa transvestitima, kao i “Upravo ostavljena”, u kojem se vidi razapeta kao Isus Krist, a na fotografijama objavljenim u tabloidu “Svet” Karleuša ljubi križ i stavlja ga među noge.

Neki od njenih hitova su: “Jelena”, “Gili, gili”, “Ludača”, “Žena zmija”, “Slatka mala”, “Ide maca oko tebe”.

Najnovijim singlom, pa potom i albumom “JK Revolution” Karleuša planira osvojiti i domaće tržište, ali kako je sama rekla: “Na velika vrata.” Želja joj je održati veliki koncert u Domu sportova u Zagrebu.

2008. godine (u šestom mjesecu) JK se udala za srpskog reprezentativca i nogometnu zvijezdu Werdera Duška Tošića te mu 7 septembra 2008 godine rodila kćerku Atinu i 7.septembra 2009 jos jednu kcerku kojoj su dali ime Nika. 30. decembra 2009. godine je u finalnoj emisiji “Velikog brata” premijerno izvela pjesmu pod nazivom Insomnia kojom je najavila novi CD. Pjesma je u vrlo kratkom roku postala izuzetno slušana na sajtu YouTube.

U jesen 2010. izazvala je veliku pažnju svojom kolumnom za beogradski Kurir u kojoj je podržala beogradsku Paradu ponosa, a nakon čega je stekla status gej ikone.

Album “Diva” je objavljen 17. juna 2012. i štampan je u tiražu od 300.000 primjeraka. Nakon toga, Karleuša se povlači iz javnosti. U septembru 2015, Karleuša je postala član žirija u muzičkom talent show programu Zvijezde Granda.