Govedarica Dodiku: Milorade, znam šta je urađeno MOME OCU, a ja ću tebe…

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica smatra da su informacije, koje su se pojavile u medijima da Savjet za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske pravi spiskove nepodobnih koje proglašava neprijateljima Srpske, sredstvo putem kojeg režim nastoji da se obračuna s političkim neistomišljenicima koristeći poluge vlasti.

“Izjave Milorada Dodika izrečene u Banskom dvoru o crnim knjigama u koje će upisivati sve one koji drugačije razmišljaju odavno su došle u fazu realizacije. Porazno je što za ovaj prljav posao režim koristi institucije Republike Srpske. Cilj je prijetnjama i strahom neutralisati sve one koji govore istinu i ne žele da se povinuju”, istakao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a je naglasio da ga nikakve prijetnje i crne liste vladajućeg režima neće zaustaviti da govori istinu i bori se protiv “propalih politika i ljudi koji su ojadili srpski narod a sada još žele da siju strah”.

“Želim da im poručim da sam spreman za političku borbu a da su njihove crne liste i pristisci samo dodatni motiv za još odlučnije djelovanje”, kazao je Govedarica.

Istakao je da SNSD kao “naslednik komunističkog režima koristi iste one metode zavođenja terora i jednoumlja kakve su koristili Brozovi načelnici tajnih službi u borbi s kritičarima partije i rada partijskih prvaka”.

“Moj otac je bio progonjen u prošlom režimu zbog drugačijeg mišljenja pa me ne čudi što danas naslednici koji baštine nasleđe iz tog vremena žele i mene da progone po istom osnovu”, zaključio je Govedarica, saopćeno je iz SDS-a.