Nestorović: Ja sam stručnjak i znam koja je korona na Balkanu i šta hoće Gejts

Pulmolog Branimir Nestorović rekao je da je pokušavao da utiče na ljude da se manje plaše jer je u medijima bilo pretjerivanja što se tiče Covida 19.

Nestorović je rekao za televiziju Prva da je sve vrijeme pratio svjetske vijesti i medicinske izveštaje, te da je primjetio da se u medijima pretjeruje, prenosi B92.

“Kada gledate medicinski dio vijesti to nije strašno, a novinarski je bio strašan”, rekao je on. Nestorović je podsjetio da se 40 godina bavi pulmologijom i zna da respiratorni virusi ne mogu toliko da budu smrtonosni.

Dodao je da pravljenje vakcine protiv korona virusa ide loše, te da ona koju pravi firma Bila Gejtsa je jako loša i ne bi je primio.

“Od 15 koji su ih primili 3 imaju teška dejstva, samo 8 je imalo antitijela. Pazite, to je 20 odsto”, rekao je on.

Dodao je da se radi na vakcini koja mijenja RNK pokušava da promijeni genetiku kako bismo i ubuduće bili otporni na Covid 19, ali je to, prema njegovom mišljenju teško jer svaki virus mutira.

Prema njegovim riječima, krajem januara Grci su rekli da Covid 19 ima vještački ubačena dejstva, to su potvrdili i drugi ljekari širom svijeta.

“Onda je izašao Montanje, on je nobelovac iz Francuske. Prošle nedjelje se pojavio australijski rad koji je pokazao da se virus najlakše vezuje za ljudske ćelije, ne ni na miševe. Onda bi on trebalo da se najviše vezuje za šišmiše, a ne za nas”, rekao je Nestorović.

On je kazao da ne vjeruje da ćemo ikada saznati ko stoji iza toga, iako je biološko oružje zabranjeno, Nestorović tvrdi da se ono ipak pravi.

Nestorović je kazao da ne zna odakle je došao virus u Srbiju, te da oni koji su došli iz Italije su imali najteži oblik Covida 19.

“Izgleda da smo mi imali S tip, to su i Kinezi rekli, koji je dosta slabiji”, rekao je on.

On je izneo da je u Kini bio A tip, u Italiji C tip Covida 19, a za SAD je rekao da “niko živ ne zna koji je tamo tip”.