HOROR KOD ZVORNIKA: Kćerka Ramza sjekirom ubila majku, prije 11 godina UBILA I MUŽA

U Kozluku kod Zvornika uhapšena je žena čiji su inicijali R.K. zbog sumnje da je ubila ženu inicijala N.K, potvrđeno je u Policijskoj upravi Zvornik.
Predstavnik za javnost Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar izjavio je kako ga citira Faktor da je Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno sinoć oko 18:30 sati da je u porodičnoj kući u Kozluku R.K. sjekirom nanijela povrede N.K. usljed kojih je preminula. Nezvanično se navodi da je kćerka ubila majku.
Uviđaj su obavili dežurni tužilac iz Bijeljine te policajci iz Zvornika, u prisustvu mrtvozornika. Policija nastavlja raditi na dokumentovanja ovog događaja, a sve dalje aktivnosti preduzimat će se pod nadzorom postupajućeg tužioca – naveli su iz policije.
Ramza Karajčić uhapšena je jučer poslijepodne nakon što je došla u policijsku stanicu i priznala da je u porodičnoj kući sjekirom ubila majku Namku Kokić (83)
Banjalučke Nezavisne novine pišu da je Ramza K. (62), koja je lišena slobode zbog sumnje da je u kući u Kozluku kod Zvornika sjekirom ubila svoju majku Namku K. (83), prije 11 godina također počinila svirepi zločin!
Naime, Ramza je 30.06.2009. godine u kući svoga brata u Kozluku kod Zvornika, budakom do smrti izudarala supruga Ramadana Kočića s kojim je imala troje djece.
Ramadan je podlegao, a obdukcija je utvrdila da je čak 41 put bio udaren budakom po glavi i tijelu.
Motiv ubistva bila je bolesna ljubomora.
Nakon sudskog postupka Karajčićeva je osuđena na pet godina zatvora, zbog niza olakšavajućih okolnosti.