Bruka i sramota: Otkriveno šta je uradio Mićo Mićić i građani su pobjesneli

Formiranje Stranke demokratske Srpske Semberija samo je Mićićeva farsa, da bi javnosti zamazao oči i obmanuo birače, tvrde građani Semberije.Prisustvo Miće Mićića sjednici Izbornog štaba SNSD-a u Bijeljini potvrdilo je da je Mićić poslije 28. godina neprikosnovene vladavine SDS-a u ovom gradu, bez ikakve političke borbe, predao Bijeljinu SNSD-u i Miloradu Dodiku.

Naime, u Bijeljini je nedavno održana sjednica Izbornog štaba Gradskog odbora SNSD-a, kojoj je prisustvovao i kandidat za gradonačelnika te stranke, a bivši visoki funkcioner SDS-a Mićo Mićić.

Sjednicu su vodili Igor Dodik, sin predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, i Srđan Rajčević, šef Glavnog izbornog štaba SNSD-a.

Formiranje Stranke demokratske Srpske Semberija samo je Mićićeva farsa, da bi javnosti zamazao oči i obmanuo birače, tvrde građani Semberije.

Mićićevo prisustvo sjednici Izbornog štaba SNSD-a u Bijeljini nesumnjivo potvrđuje da Mićić “igra” kako Dodik “svira” i da je sastavni dio Dodikovog SNSD-a.

Kako izvor BN TV iz SNSD-a tvrdi, Dodikovi izaslanici diktirali su Mićiću šta treba da se radi u narednom periodu na području Bijeljine, koja je bila bastion SDS-a i nesalomivi orah za SNSD sve do tajne i podmukle izdaje Miće Mićića i njegovih vjernih preletača, kažu u SNSD-u.

Prisustvujući sjednici Izbornog štaba bijeljinskog SNSD-a, Mićo Mićić jasno je potvrdio, kako je govorio u jednoj izjavi Mirko Šarović, da je sada “i nogom i glavom” u SNSD-u, te da je čvrsto, bez dilemem pogazio sve ono što je u prethodnom periodu govorio i obećavao građanima Semberije.

Mićić se, očigledno, ugledao na Dodika, pa je počeo da mijenja političke ploče.

I određen broj Mićićevih saradnika, koji su nastavili da ga slijede na političkom putu trgovine i prelaska u suprotni stranački tabor, bili su oštri kritičari SNSD-a i Milorada Dodika.

Donedavno, Mićić je optuživao Dodika da je, kako kaže, došao na vlast tenkovima SFOR-a i da će morati da ode prije njega.

Pokušali smo da kontaktiramo Mićića, da bi objasnio svoje prisustvo sjednici Izbornog štaba SNSD-a u Bijeljini, ali uz više pokušaja da dobijemo izjavu, Mićić je izbjegavao našu kameru i na kraju je kratko rekao:

“Lažete!”

Ko govori istinu, ko mijenja mišljenje i da li će to birači podržati, vidjeće se već u novembru, ako uopšte bude ponude za birače ili je namješteno da je i ne bude.

(Slobodna Bosna)