NEVJEROVATNA SITUACIJA: U DVA DANA UHAPSILI DVA PUTA ISTOG MUŠKARCA

Policijski pripadnici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona u dva dana uhapsili su dva puta istu osobu za isto krivično djelo na istoj lokaciji.

Kako saznaje portal Crna-Hronika muškarac incijala F.E. rođen 1979. godine iz Zavidovića prvi put je lišen slobode u srijedu kada su ga policijski službenici uhvatili na djecu u prostoriji kompanije koja je u stečaju “IP Krivaja”. Privođenje se dogodilo u 8:10 sati a tada je ukrao određenu količinu elektro kablova i bakra.

Nakon što je pušten na slobodu, sutradan se vratio da završi posao koji je počeo.

Drugi put je uhapšen u 7:10 sati u istoj kompaniji ali na drugom pokonu Energetike kada je pokušao ukrasti opet elektro kablove i bakar ali ga je ovaj put primijetio uposlenik zaštitarske agencije koji je alarmirao policiju piše Crna-Hronika.

Opet je lišen slobode te je opet zavedena kriminalistička obrada nad njim.

Dana 06.09.2023.godine, u 08,10 sati, u ulici Radnička, od strane lica F.E. (1979.) iz Zavidovića, izvršeno je krivično djelo “Teška Krađa” iz prostora firme “IP Krivaja” doo Zavidovići u stečaju. Tom prilikom je otuđena određena količine elektro kablova i bakra. Osumnjičeni je lišen slobode te je zavedena kriminalistička obrada, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 07.09.2023.godine, u 07,10 sati, u prostoru firme “IP Krivaja” doo Zavidovići u stečaju”, pogon Energetika, od strane lica F.E. (1979) iz Zavidovića izvršeno je krivično djelo “Teška krađa”. Tom prilikom isti je otuđio određenu količinu elektro kablova i bakra te je na licu mjesta zatečen od strane uposlenika zaštitarske agencije. Osumnjičeni je lišen slobode te je zavedena kriminalistička obrada, uz upoznavanje dežurnog tužioca.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.