TROJKA JE IZDALA BOŠNJAKE I NEMA RAZLIKE IZMEĐU NJIH I DODIKA, OVO SU SLJEDEĆI KORACI

“Poslije sastanka opozicije u Istočnoj Ilidži bio sam gost emisije BH uživo na BH radio-televiziji i govorio o daljim koracima i planu opozicije, ako Nenad Stevandić ne zakaže Posebnu sjendicu Narodne skupštine RS na kojoj bi režim, prije svega Milorad Dodik i predstavnici vlasti na nivou Bosne i Hercegovine položili račune za izdaju i kapitulaciju”, piše na svom blogu političar Nebojša Vukanović.

Posebno sam govorio o odgovornosti tzv “Trojke”, Edina Forte, Nermina Nikšića i Elmedina Konakovića, koji su ponizili sebe i sopstveni narod dajući funkcije, ogroman novac i velike ustupke Uzurpatoru koji je prije samo mjesec dana grubo psovao i vrijeđao Bošnjake i njihove žrtve, po ko zna koji put u posljednje vrijeme, naveo je Vukanović.

Dali su mu četvrtog delegata. Očekujem da se građani čitavog Sarajeva pobune. Nećemo dati 70 i 100 miliona Radišiću za zgradu.

Gdje god vidite Konakovića i Nikšića priđite i recite „Izdajniče što si dao ovom uzutrpatoru 100 miliona KM, jel to patriotizam i borba za BiH – rekao je za BHRT, između ostalog, Vukanović.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.