“BABO, BILA SAM TAKO MALA… ZAŠTO SI MI PRED OČIMA UBIO MAMU?” Poruka koja kruži internetom o onome što nijedno dijete nikad ne smije da doživi

Zločin koji je je juče počinio Nermin Sulejmanović u Gradačcu, potresao je čitav Balkan. Ono što je ipak svima napravilo knedlu u grlu jeste detalj da je nakon mučenja i ubijanja svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, ubica ostavio devetomesečnu bebu da sedi u krvi.

Upravo zato, objava koja se pojavila na Fejsbuk stranici “Gradačac” odjeknula je regionom zbog načina na koji je napisana. Naime, autor je tekst prilagodio kao da se ubici Sulejmanoviću obraća njegovo dete. Što zbog samog teksta, što zbog načina na koji je ubica zverski lišio života partnerku i još dvoje ljudi, mnogi su ovaj tekst pročitali u suzama.

– Babo moj, bila sam tako mala, imala sam samo devet meseci kad si mi zadao najveću bol u životu. Zašto si to uradio, babo? Zašto si mi ubio mamu? Zašto baš pred mojim očima, babo? Bila sam tako mala da nisam mogla ništa ni reći, ni mamu odbraniti, ostavio si me na podu da ležim tako bespomoćna i gledam kako je tučeš, kako je prebijaš do iznemoglosti. Zašto si to uradio babo? Oduzeo si mi nešto najpotrebnije u životu, oduzeo si mi snagu, moj miris, dušu, zaštitu, sve si mi oduzeo i ostavio me samu… da odrastam bez mame i bez tebe, babo – navedeno je u objavi.

.

FOTO: DRUSTVENE MREZE

– Trebalo je da budeš uz nas, uz mene, a ne protiv nas i da me ostavljaš samu. To ni najveći neprijatelj ne bi mogao da mi uradi, ali ti si, babo, uradio. Mogao si me ostaviti samu, mogao si mi ubiti majku, mogao si mi oduzeti detinjstvo, ali, babo, nadam se da nikada u životu neću naići na osobu kao što si ti, a pogotovo da to bude moja voljena osoba. I kada odrastem verovatno ću se pitati zašto nemam roditelje kao sva deca, slomiću se kada čujem sve ovo… gledaću drugu decu kako ih mama čuva, gledaću kako ih babo nosi na ramenima dok oni imaju onaj mali dečiji osmeh. To će biti deca koju babo neće ostaviti samu u šumi i pred njima ubiti njihovu mamu jednim metkom iz pištolja. Svi će imati svoje detinjstvo, a ti si meni, babo, moje, oduzeo i mamu i babu i detinjstvo, oduzeo si mi sve… Ostah siroče zbog tebe, babo. L. M. – piše u objavi koja se od juče deli u stotinama na društvenim mrežama.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.