UBICA IZ GRADAČCA PLANIRAO DA SE VJENČA SA DRUGOM ŽENOM, OVDJE BI ŽIVJELI? Pojavila se nova saznanja o Nerminu Sulejmanoviću

Trostruki ubica Nermin Sulejmanović navodno je planirao u sredu 16. avgusta venčanje sa drugom ženom, a sumnja se i da je planirao odlazak u Nemačku kako bi tamo otvorio teretanu.

Ova informacija nezvanično je potvrđena za Avaz iz policijskih krugova, a prenosi Srpskainfo.

Sulejmanović se trebao venčati u Brčkom, a njegova izabranica je iz jednog nemačkog grada.

On, je pokazala je istraga, nakon venčanja planirao odlazak u Nemačku.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

.

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Poslednja objava mučki ubijene Nizame cepa srca.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično.

(Avaz)


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.