OSTAVIO PORUKU I BROJ TELEFONA PARKING PAPKU

Više čitatelja portala Crna-Hronika poslali su fotografije nesavjesnog vozača motornog vozila Hyundai njemačkih registracijskih oznaka koji je parkirao na zelenu površinu u ulici Bolnička u Sarajevu.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, nesavjesni vozač je parkirao je na zelenu površinu na prostoru gdje se nikako ne smije parkirati vozilo. On je uspio na travu, između stuba električne rasvjete i drveta parkirati svoje vozilo.

Umjesto kazne na svom vozilu dočekala ga je poruka ogorčenog Sarajlije koji je pored rečenice ” Smiješ li u Njemčkoj tako parkirati” ostavio i broj telefona, u slučaju da bahatom vozaču nešto nije jasno, da ga pozove. Naravno bahati vozač ga nije smio nazvati…

“Komšija je ostavio komentar sa brojem telefona. Policija rekla da nije nadležna pa je dolazila ekološka policija, Oni tvrde da nisu oni nadležni već policija zato što su strane table. Papak je prošao pored vozila i kaže policajcu: U čemu je problem pa to je samo trava, šta će joj biti, morao sam negdje ostaviti auto” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

Njegov čin izazvao je buru komentara.

“Nije to papak iz Njemačke nego iz Sarajeva samo je igrom slučaja nabacio njemačke registarske oznake na nepropisno parkirano vozilo 😂 ”

“Zaveo ga da pase🤣🤣🤣”

“Vidio od ostalih sarajevskih papaka”

“Tako se brate u Berlinu parkira za 500 eurića”


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.