MUŠKARAC UKRAO DVA KAMIONA I VOZILO HITNE POMOĆI

Za muškarcem iz Merilenda pokrenuta je policijska potjera, tokom koje se on smjenjivao za volanom dva ukradena kamiona, a zatim i ukradenog vozila hitne pomoći.

Prije hapšenja, on je udario u više vozila na glavnim saobraćajnicama u okolini Vašingtona, saopštila je policija.

Kako je navedeno, potjera je krenula sa auto-puta I-66, prebacila se na auto-put I-395, i nastavila do memorijalnog pravca “Džordž Vašington” u Virdžiniji, da bi se zatim vratila na I-395 u Distriktu Kolumbija, prenijela je televizija “NBC”.

Policija države Virdžinija identifikovala je osumnjičenog kao Darela Koldvela (30), iz Brandivajna, u Merilendu.

On je u ukradenom kamionu izazvao sudar više automobila na auto-putu I-395, zatim se na memorijalnom putu prebacio u drugi i njime takođe napravio sudar, iako detalji te druge krađe nisu jasni. Na kraju je ukrao i vozilo hitne pomoći koje je stiglo na lice mjesta.

Dok je bio u vozilu hitne pomoći, udario je u najmanje 13 drugih vozila i naletio na policijsko vozilo. Uhapšen je nakon konačnog direktnog sudara.

Koldvel se suočava sa više federalnih i lokalnih optužnica.

“U ovom trenutku, državna policija je utvrdila i istražuje 13 nezgoda koje su počinjene ukradenim vozilom hitne pomoći”, navodi policija u saopštenju za javnost.

U tom nizu nesreća niko nije teže povrijeđen, ali je nekoliko osoba prebačeno u bolnice sa lakšim povredama.

Policajci koji su učestvovali u potjeri i medicinari iz ukradenog vozila hitne pomoći nisu povrijeđeni, saopštile su vlasti, prenosi “Telegraf”.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.