SIN POZNATOG GLUMCA: Očajna majka tražila sina sa slikom u rukama, ronioci zatekli potresan prizor, detalji tragedije

Dečak (11) udavio se danas na plaži u Fournos Ikariji, u Grčkoj.

.
FOTO: PETR ŠVANCARA, PROFIMEDIA, PANTELIS SAITAS, EPA / RINGIER

Kako prenose grčki mediji, on je otišao od kuće oko 14 časova, a njegova majka je u 18 časova prijavila njegov nestanak.

Očajna majka ga tražila

Odmah je počela istraga policije i obalske straže koja je imala tragičan kraj jer su maloletnika u 20.30 pronašli ronioci kada su zaronili u vodu i videli ga upletenog u mreže, dva metra ispod površine mora.

Odisej Stamulis

FOTO: OPEN / YOUTUBE

Odisej Stamulis

Kako prenose tamošnji mediji, majka je šetala sa fotografijom sina u pokušaju da ga pronađe, a kako navodi očevidac, kada je dečak izvučen iz mora, ljudi su počeli da plaču i viču “Doktore, zovite doktora!”.

Dečak se zapleo u mreže u moru

Dečak je prevezen kolima Hitne pomoći u seosku kliniku na ostrvu gde je konstatovana smrt. Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdili uzroci koji su doveli do njegove smrti. Istragu o ovom slučaju vodi lučko odeljenje Fourni.

Prema navodim grčkih medija, dečak je sin poznatog grčkog glumca Odiseja Stamulisa, dok majka deteta vodi hotel na ostrvu.

– Majka deteta me je obavestila da je izgubila Hristosa oko 14 časova. Odmah smo krenuli sa policijom, lučkom kapetanijom i počeli da ga tražimo, ali nismo mogli da ga nađemo. Shvatili smo da se nešto loše desilo. i nažalost dete smo našli udavljeno. Majka mu je sa ostrva, došli su na odmor. Velika tragedij, šta god da kažemo, malo je – rekao je gradonačelnik ostrva Dimitris Karidis.

(thetoc.gr, Prototema)


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.