ZA MLADIĆA ACU I BOŠNJACI SAKUPLJALI NOVAC U HUMANITARNOJ AKCIJI A ON IM SAD PRIJETI

Mladić Aleksandar Đokić zvani Aco postao je osoba koja je zbog svojih video klipova završila na informativnom razgovoru u MUP-u Republike Srpske.

Njegove klipove odusili su brojni čitatelji našeg portala. Nakon što je portal Crna-Hronika prva objavila vijest o malom Aci, ovaj slučaj prenijeli su brojni regionalni mediji.

“Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem naravno ko me bude napao ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela Republika Srpska i Srbija.”

Međutim prijavljen je službenicima MUP-a RS zbog video klipa u kojem šeta naseljenjem u Bijeljini u kojem većinski živi muslimansko stanovništvo, koristi vatreno oružje te upućuje prijetnje.

“Policijski službenici PU Bijeljina identifikovali su maloljetnu osobu iz Bijeljine za koje su uočili da putem društvene mreže TikTok vrijeđa građane bošnjačke nacionalnosti”, naveli su.

Mladić je ispitan, a nakon toga i pušten s obzirom na to da je riječ o maloljetniku.

“Protiv njega je Okružnom javnom tužilaštvu dostavljen Izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama na tužilačke ocjenu i dalje postupanje. Prema maloljetnom licu postupano je u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku”, navedeno je iz PU Bijeljina.

Međutim ukoliko se vratimo par godina unazad, malenom Aci su dobri ljudi iz Bijeljine uključujući i iste Bošnjake kojima on danas prijeti, skupljali novac za njegovo liječenje.

“U Beogradu 2013-te godine stručnjaci su preporučivali operaciju u Srbiji koja za nezaposlene roditelje zvuči kao nemoguća misija.

Predam na komisiju da mi odobri da liječim dijete. Kažu oni meni doći će profesor doktor iz Beograda i ja odem u bolnicu tada da profesor doktor pregleda dijete. Takvo je stanje, i bolje je i nako je, nije ni bolje ni gore, ali je bolje što nije što sam se ja obradovao. Međutim doktorka Ružica kaže da bi ona ipak dijete preporučila da doktor Đukić koji vodi 12. godina to dijete, da on to najbolje ustanovi.

S obzirom da dijete ima malo jači šum nego što su doktori vidjelo na nalazima. Pa kažu ti ili njega privatno odvedi ili ću ga ja uputiti na komisiju. Pa šta bude. izjavio je 2013-te godine Aleksandrov otac Ljubomir Đokić.

Također i njegova majka podržava i veliča ratne zločine.

“Ovo je majka ovog malenog strašnog Ace iz Bijeljine. Vidim po komentarima na njenom profilu da je jako popularna u raji… Šta očekivati od balavca čija majka veliča četničkog vojvodu Mandu noseći majicu sa njegovim likom.

Tzv. komandant ‘Mandinih lavova’ vojvoda Mitar Maksimović-Mando bio je predsjednik Skupštine opštine Ugljevik, predsjednik Opštinske boračke organizacije i predsjednik Fudbalskog kluba ‘Rudar’, a za takozvane ratne zasluge odlikovan je Ordenom Miloša Obilića.

Manda je navodno poginuo 27. decembra 2002. godine u saobraćajnoj nesreći u Dvorovima kod Bijeljine”, naveo je Aličković.

Što bi se reklo, ne pada kruška dalje od stabla…


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.