SIN GRADONAČELNIKA POSLAO SLIKU MEĐUNOŽJA HANI HADŽIAVDAGIĆ, USLIJEDILA JE REAKCIJA KOJA NI NJEGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM

Influenserica Hana Hadžiavdagić poslala je pismo gradonačelniku Valpova Matku Šutalu nakon što ju je njegov sin nazvao “balijskom k****m”, a Šutalo joj je odgovorio uputivši izvinjenje uz poruku da za ponašanje njegovog sina nema opravdanja.

Hana je jučer objavila kako joj je Jakov Šutalo poslao privatnu poruku u kojoj joj je napisao: “K***o balijska na čemu ti zarađuješ” te joj poslao fotografiju međunožja.

Potom je poslala mail njegovom ocu, gradonačelniku Valpova, navodeći da treba znati šta se dešava i šta joj je njegov sin poslao na Instagramu.

“Hvala vam na razumijevanju te se nadam da će ova moja poruka utjecati na promjenu njegovog razmišljanja u budućnosti”, navela je Hana.

Ubrzo je uslijedio odgovor Šutala koji joj je uputio izvinjenje te poručio: “Poštovana gđo. Hadžiavdagić Tabaković, zahvaljujem na upućenom pismu. Nemam riječi kako bih opisao ovu doista neugodnu situaciju. Želim Vam reći prije svega da za ovakvo ponašanje nema niti može biti opravdanja”.

“Ne podržavam nedolično ponašanje bilo kakve vrste i u isto vrijeme ga osuđujem. Primite moju iskrenu ispriku, ako Vam to imalo šta znači, a ja ću vjerujte učiniti sve što je u mojoj moći da se takvo nešto ne ponovi”, poručio je u nastavku.

Ovo nije prvi slučaj vrijeđanja influenserice, a navela je kako je objavila ove poruke jer joj je dosta mržnje na društvenim mrežama.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.