TRAGEDIJA U PORODICI NAVIJAČA BHFANATICOSA: UOČI UTAKMICE “ZMAJEVA” POGINULA MU KĆERKA (4)

Sudjelovao je u brojnim humanima akcijama za pomoć bolesnima, povratnicima, džematima, klubovima…

Iza sebe ima stotine hiljade kilometara, koje je prešao da bi bio uz reprezentaciju, kao podrška Bosni i Hercegovini i dostavio pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Danas je najtužniji dan u domu Admira Kaltaka, dugogodišnjeg člana BHF-a.

Jučer je u saobraćajnoj nesreći u švicarskom Arauu teško stradala desetogodišnja Alisa Kaltak. Kćerka velikog navijača, humaniste, dobrotvora i patriote.

Unatoč svim naporima liječnika danas je prestalo kucati srce Admirove princeze. Nesreća se dogodila uoči utakmice “Zmajeva” u Lisabonu, kada je na pješačkom prelazu autom udario neoprezni vozač.

Admir Kaltak nedavno je s prijateljima pokrenuo, organizirao i uspješno realizirao akciju prikupljanja pomoći više od 200.000 eura za liječenje teško bolesnog mladog nogometaša iz Sanskog Mosta Muhameda Talića.

To je samo jedna od brojnih humanih akcija u kojima je sudjelovao on i njegova porodica. Porodica, FK Brdo iz Hambarina, Željo, reprezentacija i BHF njegove su velike ljubavi.

Admir Kaltak je mnogima bio svjetlo na kraju tunela, slamka spasa. Sada, u najtežem trenutku, Admir i njegova porodica trebaju našu podršku pišu Sportske


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.