MENADŽER OTKRIO DETALJE: ENESU JE SIN IZDAHNUO NA RUKAMA

Informacija da je sin poznatog pjevača Enesa Begovića iznenada preminuo zatekla je javnost.

Armin Begović životnu bitku izgubio je danas u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo u 30. godini, a uskoro je trebalo i da postane otac, što je potvrdio i pjevačev menadžer.

Naime, kako je otkrio Enesov najbliži saradnik, Arminu se vratila autoimuna bolest od koje je bolovao i ranije, a sa ocem je bio do posljednjeg daha i izdahnuo mu je na rukama.

Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Vjerujte mi, uopšte nismo svjesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo kćerka sada… Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest – istakao je Begovićev menadžer za Republiku i dodao:

“Bio je u bolnici, u Sarajevu, Enes je sve vrijeme bio uz sina, pogotovo posljednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do posljednjeg trenutka je bio sa njim… Svi smo šokirani, vjerujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom.

Podsjetimo, Armin je rođen 1993. godine, živio je u Sarajevu gdje je i radio u Ministarstvu vanjskih poslova BiH. Brojni prijatelji i kolege njegovog oca koje je zatekla ova nemila vijest iz pjevačeve porodice poslale su riječi utjehe.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.