ŽENA IZ DIJASPORE TVRDI: ZENIČANKA ME PREVARILA ZA HILJADE EURA, DROGIRALA I DRŽALA ZAKLJUČANU U KUPATILU

Ada Ada (identitet poznat redakciji kojoj se obratila) koju je Sajda Smajlović u ispovijesti optužila da ju je prevarila i duguje joj blizu 45.000 KM za kreme došla je iz Njemačke kako bi ispričala i svoju stranu priče.

Naime, ova penzionerka već 43 godine živi u Njemačkoj, te negira da je milionerka i ima svoje klinike. Poznanstvo sa Zeničankom koštalo ju je i zdravlja i ugleda, zbog čega je cijeli slučaj sa lažnim dugom, pokušajima iznude i prijetnjama sada predmet istrage kako zeničke tako i njemačke policije.

Posebno su šokantne tvrdnje Njemice da ju je Zeničanka opljačkala dok je bila u njenom stanu, odnosno ukrala joj 4.000 eura, 1.000 dolara, zlatnu ogrlicu, dva mobitela i odjeću, ali i da ju je satima držala zaključanu u kupatilu.

“Otišla sam se tušurati oko 20 sati, a onda me zaključala u kupatilu. Tu sam bila sve do 2.30 sati. Držala me satima zatvorenu bez hrane i vode, budući da zbog bolesti ne smijem piti vodu sa česme. Lupala sam, zvala, ali uzalud. Drogu mi je sipala u čaj, to su potvrdili i njemački doktori”, govori ona za 072info.

Iako je pretrpjela brojne posljedice zbog objava Zeničanke na internetu i portalima, kaže da ima veliko srce.

“Tražim javno izvinjenje, ne treba mi ništa od nje, uvijek sam živjela od svoga rada. Skromno živim i mogu sebi priuštiti sve što želim. Sve ću joj oprostiti, toliko imam veliko srce, ali samo da se javno izvini i prizna da je sve slagala”, govori ona.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.