Dragan Bjelogrlić, Emina Ganić, Enis Bešlagić i Jovan Marjanović u noćnom provodu u Sarajevu

Glumci Dragan Bjelogrlić i Enis Bešlagić, direktorica Sarajevske filmske akademije Ganić i direktor Sarajevo Film Festivala Jovan Marjanović sinoć su uživali u noćnom izlasku u Sarajevu.
Naime, vesela ekipa zabavljala se u pubu Kod dvije domaćice čiji je vlasnik Srđan Radanović. Ganić je na svom Instagram profilu podijelila njihovu zajedničku fotografiju uz opis “Forever friends”.

Screenshot: Instagram/sarajevogirl

Screenshot: Instagram/sarajevogirl

Kao što je već poznato, Bjelogrlić i Marjanović danas su učestvovali na jedanaestom izdanju Branding konferencije, a vodila ju je Ganić.

Ipak glavna tema govora Bjelogrlića bili su protesti u Beogradu i glumci koji su se našli na udaru režima, a uzevši u obzir da je on najavljen kao jedan od govornika na protestu kratko je poručio: “Žurim na let za Beograd, idem da srušim Vučića”.

Podsjećamo, Bešlagić je prihvatio izazov u kojem Bingo City Centar od 4. do 11. juna postaje njegova kuća u kojoj će živjeti pa čak i spavati te družiti se sa kupcima i posjetiocima ovog tržnog centra.

“Bilo je zaista ludih ponuda u mojoj karijeri, ali ovo je jedna od najkreativnijih definitivno, a da li je najluđa znat ću kada sve prođe”, izjavio je ranije.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.