Snalažljiva beba u akciji: Pogledajte kako se mališan bori, “glad ne pita”

Na Instagram stranici Just baby podijeljen je snimak koji će vas “rastopiti”, a prikazuje snalažljivu bebu u pokušaju da dohvati hljeb koji se nalazi na stolu.

Dok je spomenuti video prvenstveno objavljen na TikToku, na Instagramu je podijeljen uz još nekoliko snimaka simpatičnih mališana čiji su “nestašluci” zabilježeni na kameri.

Video prikazuje dječaka koji sjedi u hranilici za bebe dok se ispred njega na sredini stola nalazi vekna hljeba. Snalažljivi mališan uspio se snaći te je iskoristio stolnjak kako bi došao do hljeba.

Povlačeći stolnjak naposlijetku je uspješno stigao do cilja i uz osmijeh zagrizao veknu dok je komad tkanine srušio na pod.

Snimak je samo na TikToku pogledan više od tri miliona puta, a objava s Instagram prikupila je više od milion sviđanja.

U komentarima su mnogi pohvalili snalažljivost mališana, pišući “tako se bori za ono što želiš”, “vrlo inteligentno”, “tako se to radi” te “glad ne pita”.

Također, na TikTok profilu mališanovog oca može se pronaći još njegovih snimaka, a na kojima se okušao u sličnom poduhvatu te se uspješno snašao i uz pomoć stolnjaka dohvatio tanjir, bocu te sve ostalo što se nalazilo na njemu.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.