Policajac Igor (28) nakon rasprave krvnički nasrnuo na Ervina (35), mladić preminuo na licu mjesta

Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je noćas, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor A. (28).

Prema rečima očevidaca, preminuli Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara. Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

– Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića – isprčao je za Rinu jedan od očevidaca.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo, prenosi Glas zapadne Srbije.

Kako saznaje “Blic”, Igor A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti.

Tuču snimile sigurnosne kamere

Ceo događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta.

(PP Media/Glas zapadne Srbije/Rina)


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.