DJEČAK ISPAO IZ AVIONA, PA GA PREGAZIO VOZ: Bizarna tragedija ostavila sve bez teksta!

Uzrok smrti je naveden kao hipotermija i hipoksija na visini.

Telo dečaka pronađeno je na železničkim šinama u Ričmondu na Temzi 14. decembra 2020. nakon što je pao iz aviona koji je leteo ka aerodromu Hitrou u Londonu. Ipak, žrtva još nije identifikovana iako je umro pre više od dve godine.

Veruje se da je imao između 15 i 18 godina. Prilikom pada zadobio je “teške povrede” glave, vrata, grudnog koša i trupa.

Uprkos istrazi od 2020. godine, policija još nije stupila u kontakt sa dečakovom porodicom, saopštio je sud u Londonu.

Uz njega nije bilo nikakvih dokumenata koji bi ga identifikovali, niti bilo kakvih vidljivih obeležja kao što su tetovaže ili ožiljci. On je i dalje neidentifikovan uprkos tome što su britanske vlasti objavile fotografiju žrtve.

Da bi misterija bila veća, nedostajale su mu i cipele i čarape. Prijavljeno je da je tinejdžer nosio zelenu polo majicu sa tekstom “Sulid Supra Used High Quality Motorcycle Parts”.

Otkriveno je da ovo pripada prodavnici motocikala u Nigeriji, iako vlasnici nisu mogli da identifikuju nestale zaposlene.

Obdukcija nije pronašla znakove prirodnih bolesti, a stanje negovih zuba ukazuje na to da je bio u kasnim tinejdžerskim godinama. Nije bilo ni dokaza o napadu druge strane.

– Po mom mišljenju, verovatno je umro pre nego što je udario u železničku prugu – kaže patolog dr Robert Čarls Čepmen.

Uzrok smrti je naveden kao hipotermija i hipoksija na visini. Ovo je uobičajeno stanje među pojedincima koji se sklanjaju u avion.

Detektivi BTP-a su pokrenuli istragu i proverili CCTV na prednjoj i zadnjoj strani vozova, koji su pokazali da se telo vidi pored šina u 8:07 sati. Istražitelji su pretpostavili da je možda pao sa leta iz Lagosa koji je stigao na Hitrou šest sati pre otkrića njegovog tela.

Pregledom aviona pronađeni su tragovi u prostoru za točkove.

– Ovaj mladić sigurno negde ima porodicu koja se pita za njega – rekla je mrtvozornik Lidija Braun, navodeći uzrok njegove smrti kao nesreću.

– Verovatno je pokušao da uđe u letelicu, ali šta god da je pokušavao da postigne, pošlo je po zlu i završilo se kobno. Izgubio je život pokušavajući da stigne do Velike Britanije – rekla je ona.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.