ELDAR TUTNIĆ UHVATIO PEDOFILA U BIH: “DJEVOJČICI MUAMER DOŠAO ISPRED VRATA, TE SE SKINUO GO”

Potresni status napisao je Eldar Tutnić kao upozorenje za sve roditelje na prostoru Zeničko-dobojskog kantona.

PEDOFIL IZ BEGOV HANA – Obavezno pročitati i PODIJELITI

Dragi moji Facebook prijatelji, određene situacije zahtijevaju da se iznesu javno i da se javnost obavijesti o tome. Ja sam dajdža dvije predivne curice i jednog dječaka, od moje sestre Berina Tutnić Memčić.

Nažalost ovih dana su se desile gnusne stvari na koje se mora javno upozoriti sve stanovnike Begov Hana, ali i cijele BiH. Kćerka od moje sestre, deveti razred, je ovih dana pretrpjela ogroman strah i hvala Bogu još se ništa nije desilo, a i neće, inšallah!

Pedofil sa fotografije ispod se zove Muamer M., nastanjen u Begov Hanu, Polje, kod Žepča. Nekoliko dana zaredom se naša djevojčica žali kako joj dotični sa fotografije svira iz automobila i čudno je gleda.

To je bio blagi alarm nakon kojeg je obavljen kraći razgovor sa našom djevojčicom. Drugi dan nam je došla i rekla da je ovaj pedofil kucao sa svog prozora i “grizao usne” i “oblizivao se”, da bi situacija eskalirala danas kada je Muamer, pedofil, izašao ispred kuće dok je ona čekala sama autobus, i skinuo svoju odjeću a zatim počeo da masturbira pred njom!

Ona se jako prepala i o tome nas obavijestila. Nakon toga je pozvana policija koji su nam rekli sljedeće: “Dođite sutra i podnesite prijavu protiv njega”, a otac naše Dželile je otišao kod pedofila na šta mu je pedofil rekao da ne može ništa dokazati, jer je njena riječ protiv njegove.

Sutra će roditelji da ujutro odu do policijske stanice da se podnese prijava, a ovim putem želim da zamolim sve koji poznaju navedenog pedofila, a ima dosta ljudi sa tog kraja koji prate moj profil, da mu pošalju ovaj post, da podijelite ovo na svojim profilima jer ovo se mora riješiti što prije!

Po prirodi sam legalista i nadam se da će izvršna vlast da ovo riješi na mnogo bolji način od toga “njegova protiv njene riječi”i “dođite sutra ujutro da podnesete prijavu”. Ovakve stvari se moraju preventivno rješavati a ne čekati da se nešto desi. NEMA ČEKANJA!

Ovo je prešlo svaku mjeru, a ja lično neću dozvoliti da se moja djevojčica boji otići u školu zbog pedofila koji je vreba na svakom ćošku! – izjavio je Eldar Tutnić


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.