Čitači s usana otkrili šta je princ Harry rekao čovjeku do sebe za vrijeme ceremonije krunisanja Charlesa

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

Princ Harry na krunidbi Charlesa sjedio je do Brooksbanka, supruga princeze Eugenie. Mnogi koji su pratili ovaj događaj mogli su primijetiti da Harry nešto šapuće čovjeku do sebe.

Sada je otkriveno o čemu je Harry pričao sa suprugom svoje rodice. Prema tvrdnjama Jeremyja Freemana, koji je analizirao razovor, Harry je kazao situacija nije idealna.

“Dosta mi je načina na koji se ponašaju prema meni. To nije idealna situacija”, kazao je princ.

Brooksbank mu je poručio: “Ako mogu učiniti da se osjećaš bolje, mogu ti pomoći. Nije to miran život, zar ne?”, dodao je.

Čitači s usana primijetili su kako je Harry Brooksbanku rekao da mora ići na let, što se na kraju ispostavilo tačnim jer je princ Harry vrlo brzo napustio ceremoniju i vratio se u Kaliforniju.

Princ Harry je bio pozvan na svečani ručak u Buchingamskoj palači nakon krunidbe, ali se tamo nije pojavio. Nakon krunidbe odmah je otiputovao u Kaliforniju gdje je njegov sin slavio rođendan.

Podsjećamo, na ceremoniji krunisanja nije bila Meghan Markle koja je ostala u Kaliforniji s njihovom djecom, Lilibet Diana (1) i Archie koji je tog dana slavio četvrti rođendan.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.