VASPITAČ OSUMNJIČEN ZA DJEČIJU PORNOGRAFIJU: U TELEFONU PRONAĐENE STRAVIČNE FOTOGRAFIJE

Vaspitaču I. O. (26) iz Bogojeva koji je osumnjičen da je polno uznemiravao djecu u PU “Poletarac” određen je pritvor u trajanju do 30 dana zbog uznemirenja javnosti, mogućnosti bjekstva i ponavljanja krivičnog djela.

Kako Blic nezvanično saznaje povodom ovog slučaja upućena je i inspekcija u predškolsku ustanovu, a u toku je i sastanak roditelja koji su najavili protest sa predstavnicima “Poletarca”, ali i opštine Odžaci.

Slučaj pedofilije u Predškolskoj ustanovi “Poletarac” poprima šire razmjere, obzirom na to da pojedini roditelji na društvenim mrežama dijele podatak da je preko 16 roditelja prijavilo 26-godišnjeg vaspitača I. O. da je neprimjereno dodirivao djecu koja idu u ovaj vrtić.

Kako se nezvanično saznaje iz izvora bliskog istrazi, broj prijava varira, te se još uvijek ne zna koliko će ih još biti.

Ono što je dodatno uznemirilo javnost su nezvanične informacije da je vještačenjem telefona vaspitača pronađeno više fotografija i snimaka nage djece za koje se sumnja da su nastale upravo za vrijeme boravka djece u vrtićima.

Na društvenim mrežama pojavila su se i jeziva svjedočenja na koje sve načine je I. O. polno uznemiravao djecu. Roditelji dijele sliku vaspitača, upozoravajući da je riječ o pedofilu. Tu se navodi i da je polno uznemiravao isključivo djecu muškog pola, piše Blic.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.