Prolaznici su zbog Saše bili prestravljeni od straha, hitno je hospitalizovan, pravi uzrok je jeziv!

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je u 52. godini u KBC “Bežanijska kosa” u Beograd.

Saša Vidić je tokom dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa javne scene – pjevačima, glumcima, voditeljima, sportistima, političarima…

Inače, Saša Vidić je prije tri godine šokirao prolaznike u Beogradu kada je potpuno go trčao ulicom, a tada su pozvali i policiju.

On je uhvaćen, hospitalizovan u Kliničkom centru, a tek naknado ustanovljeno je da je riječ o popularnom modnom kreatoru i stilisti Saši Vidiću.

– Svi smo u šoku, ne možemo da vjerujemo šta se dogodilo. Znali smo da Sale nije u najboljem stanju, dva mjeseca je bio u kući bez posla i nekih specijalnih primanja, nije se javljao prijateljima, ali da trči go ulicom…. Primljen je na odjeljenje toksikologije, jer su mu pronađeni n.rkotici u krvi, pa je to vjerovatno razlog ovog sumanutog ponašanja.

– Policija je preuzela njegov slučaj, a kada su ušli u stan da izvrše pretres zatekli su samo dvije stolice. Iako je prije dvije godine potpuno opremio dom, u njemu ništa više nije ostalo, pa se sumnja da je sve rasprodao zbog dr.ge. Svi mi koji ga volimo smo u šoku. Šta mu se desilo, kako je došao do ovog stanja, do skora je radio, snimao autorsku emisiju 456 sekundi sa Sašom Vidićem… Nadam se da će se ubrzo oporaviti i dozvati pameti, hvala bogu samo da je ostao živ, sve ostalo će doći na svoje – rekao je tada prijatelj slavnog kreatora.

Izvor: Alo.rs


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.