Poduzetniku bh. korijena na svadbi pjevala Lepa Brena! (Foto)

Lepa Brena je ovog vikenda oduševila goste na svadbi Martine Ravlić, kćerke uspješnog biznismena i poduzetnika bh. korijena Darka Marijanovića, vlasnika hotela “Scala” u Vodicama.

Foto: D. Mirković/pozega.eu

Nastup Lepe Brene trajao je do iza ponoći, a gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su se i fotografirali s jednom od najuspješnijih regionalnih pjevačica, piše Požega.eu.

Osim Lepe Brene, goste su zabavljali i Petar Grašo, Tamburaški sastav Sokak iz Đakova, muzički sastav Marcipan iz Novog Sada te trbušne plesačice.

Darko je inače rodom iz BiH, tačnije iz Kotor Varoši odakle je sa porodicom zbog rata odselio kao 10-godišnji dječak.

Porodica mu se tada skrasila u Požegi, a deset godina kasnije tamo je osnovao građevinsku tvrtku “Liquidus” i krenuo u poduzetničke vode. Nakon brojnih izgrađenih objekata po Hrvatskoj i Njemačkoj, Marijanović seli sjedište tvrtke u Zagreb pod imenom “Liquidus Projekti”. Od većih objekata, sudjeluje u izgradnji zgrada Hypo Alpe-Adria, KBC-a Rebro, zagrebačkog City Centra.

Martina Ravlić je kćerka Mate Ravlića, vlasnika drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI iz Slavonskog Broda. Ona je očevu tvrtku preuzela s nepunih 30 godina, nedugo nakon završetka školovanja, na kojem se pripremala za preuzimanje porodičnog posla. Martina je 2017. godine ušla među top pet poduzetnika godine.


.

.

.

Izvor: pozega.eu


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.