Jovana Jeremić potkačila Beograđane: Pravi muškarci su Sarajlije i Crnogorci, a vi ne volite jake žene!

Jovana Jeremić, koja iza sebe ima brak, otvoreno je rekla da su prema njenom mišljenju Sarajlije i Crnogorci pravi govorila je o ljubavi, propalom braku, pa čak i o politici.

– Volim da dođem u Bosnu i Hercegovinu, volim i Jahorinu. Ovo je već četvrti put da dolazim, jednom mjesečno sam ovdje. Mnogo volim Sarajevo jer ima dušu, a i shvatila sam da su svi ljudi koje ja volim Sarajlije – od Zdravka Čolića, Nede Ukraden, Harisa Džinovića, Emira Kusturice… Zbog duše, nekako, pripadam ovim ljudima ovdje, niko se ne folira i ne glumi nešto, a nisu zaboravili da vrednuju dobrog čovjeka. U Beogradu se vrednuje predmet, a koristi dobar čovjek, ovdje to ipak nije slučaj.

Je li u vašem ljubavnom životu bio neki Sarajlija?

– Možda je bio jedan u opticaju, ali nisam bila u vezi sa Sarajlijom. Moj prvi momak je bio Crnogorac, i često njih biram. Ne znači da neće biti, jer po duši potpuno razumijem ovaj kraj. Kada se umorim od Beograda, ja pobjegnem ovdje. Često mi kažu da ovdje imam nekoga, ali zaista nemam, imam prijatelj. Ali Sarajlije i Crnogorci su pravi muškarci, volim da kažem da Bosanci vole jake žene. Čistokrvni Beograđani ih ne vole jer ne mogu onda s takvim ženama da manipulišu. Po temperamentu sam za Bosance, Crnogorce i svjetske muškarce, koji mogu da razumiju da ono što radim u studiju je za scenu, a da sam privatno nježna i krhka žena.

Mislite li da je presudno za ženu da ima jakog muškarca ili se može sama ostvariti?

– Ostvarila sam se i sebi kupila nekretnine u Beogradu. Ne treba mi da mi on daje, sama sam zaradila, on mora da mi daruje, da se brine i da vidim da sam mu važna. Riječ ljubav ništa ne znači. Muškarac, kada voli ženu, mora da joj skine zvijezde s neba, a, ako takvog ne nađem, nikada se više neću udati. Tačno znam šta tražim, mora da zna šta ja volim i da mi to učini jer ja to zaslužujem. Volim samo njega, nisam žena koja vara, lojalna sam i znam da volim najljepše na svijetu. Svi moji bivši od kojih sam ja odlazila će uvijek reći da ih je najviše na svijetu voljela Jovana Jeremić. I svi bi opet bili sa mnom. Moraju da se sklope kockice. Ja sam Kleopatra i kraljica spektakla.

Znači, pored toga što voli ženu, mora biti uspješan i materijalno osiguran?

– Kod mene da, to mi je izuzetno važno. Mora biti materijalno jak, jer je i moj tata takav bio. Napravila sam kiks u prvom braku jer sam se folirala. Zahtijevam da moj budući suprug bude nalik mom tati jer on nikada nije radio za plaću, imao je restoran i nikada nismo gledali u novčanik.

kurir.rs/avaz.ba


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.