SARAJLIJE SE OPRAŠTAJU OD ELVIRA PANJETE: “IZNENADA PREMINUO U 37. GODINI ŽIVOTA”

I samo nakon pet godina poslovanja ova kompanija nije uspjela da opstane. Elvir Panjeta, dugogodišnji medijski radnik iznenada nas je napustio te je njegova smrt rastužila mnoge kolege i prijatelje.

Njegove kolege sa kojima je radio na društvenim mrežama opraštaju se od Panjete i dalje u nevjerici da on više nije tu.

“Mi koji smo te poznavali znamo kakav si prijatelj bio i kakva gromada od čovjeka”, samo je jedan od komentara njegovih kolega koji pišu statuse na društvenim mrežama zbog Panjetine prerane smrti.

Arijana Saračević- Helać na Facebooku je napisala:

“Dušica, Sunčica, Ljepotica. Tako sam ga zvala i osjećala. Utihnulo je srce našeg skromnog, poštenog lijepog Panje. Bio je sin jednog od braće Panjeta koji su sa komandantom Šehovićem, 27.jula 1993.godine, braneći domovinu, poginuli na Žuči. A on tek beba. Panjica i ja, na isti dan, slavili smo rođendan. Televizijska zajednica ga je voljela. Tužni smo dragi Panja i puno te volimo. Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao”, napisala je Helać.

Tanja Đurović je napisala

.. ne mogu da vjerujem.. a toliko toga jos nismo ispricali jedno drugom..zauvijek ces biti moj “ludica”,”panjax”.. a prije svega prijatelj… zbogom mili moj .. pa cemo opet nas dvoje montirati reportaze.. al nas nacin.. volim te tvoja T.💔💔💔

Anis Mujanović je napisao: Brate moj,nemogu jos da vjerujem sinoc smo razgovarali smijali se a jutros mi javljaju da si umro.Da te dragi Allah Dzenetom nagradi a mi koji smo te poznavali znamo kakav si prijatelj bio i kakva gromada od covjeka Elvir Panjeta

Panjeta je bio višegodišnji uposlenik BHRT, Nove BH, te Una televizije piše n1.

Porodici našeg kolege upućujemo iskreno saučešće.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.