UČITELJICA dobila OTKAZ zbog LASCIVNE fotografije na kojoj je izgledala “pohotno”: Pozirala u kupaćem, škola odmah reagovala, a fanovi je brane: “Ne obraćaj pažnju! Samo ti zavide”

Učiteljica Jemi Elijas Isaza iz Kolumbije ostala je bez posla jer je na Instagramu objavila lascivnu fotografiju u kupaćem kostimu koju je školski odbor ocenio kao krajnje neprikladnu.

Učiteljica dobila otkaz zbog lascivne fotografije foto: Instagram/yeilu21 Foto: yeilu21 / Instagram

Na toj slici ona nosi izuzetno izazovan kupaći kostim, koji više otkriva nego što pokriva. Na “spornu” fotografiju na kojoj je izgledala pohotno, kako piše “Njujork post, nadovezali su se “bezobrazni” komentari.

Nadležni u školi su njene “drske” postove ocenili kao kršenje politike te obrazovne ustanove i nisu imali dilemu da li treba da je otpuste ili ne.

Jemi se nije mnogo nasekirala zbog toga, poručila je da je dobro i da već ima novi posao. Pratioci na Instagramu joj pružaju veliku podršku pa ističu: “Kakva lepota! Ne obraćajte pažnju, kritikuju vas samo da bi vas, eto, kritikovali”, “Zavist je najveće zlo”.

Skandal oko učiteljice ponovo je pokrenuo pitanje gde je granica između privatnog i poslovnog kada su određene profesije u pitanju. Mnogi smatraju da posao poput onog učiteljskog nosi ogromnu odgovornost koja zaposlene prati i van radnog mesta.

Sporna fotografija je nestala sa Instagrama, ali na profilu Jemi Elijas Isaze ne nedostaju provokativne slike.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.