KOJOVIĆ: DOŽIVIO SAM TEŽAK INFARKT

Bivši predsjednik Naše stranke Predrag Kojović krajem prošlog mjeseca je hospitalizovan zbog srčanih problema. Desetak dana kasnije, Kojović je otpušten iz bolnice, a povodom zdravstvenih problema te brojnih upita o tome, oglasio se na svojim društvenim mrežama.

Kojović se prvo zahvalio zbog brojnih upita o tome šta se tačno dogodilo 25. septembra, te brojnih riječi podrške koji stižu sa svih strana. Također, naglasio je kako se svakim danom osjeća sve bolje i bolje.

Nakon toga, kazao je šta se tačno dogodila tog dana kada je hitno morao biti prebačen u bolnicu.

“Dakle, u nedjelju 25. septembra oko podne doživio sam težak infarkt. Zahvaljujući nevjerovatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu sa dr. Majlom Ćibo danas sam u prilici da ovo pišem. Oporavak će trajati još par sedmica, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači. Te nedjelje, zahvaljujući ovim ljudima koje sam gore spomenuo, dobio sam novi život, novu šansu”, napisao je Kojović na svojim društvenim mrežama.

Ujedno, dotakao se i Općih izbora koji su održani 2. oktobra, te se zahvalio na glasovima (8.593 na 92% obrađenih listića) i ustupljenom povjerenju glasača Naše stranke. Kojović bi trebao preko kompenzacijskog mandata ponovo biti državni zastupnik.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.