Deen i dečko u zanimljivim kombinacijama pojavili se na premijeri komedije u Hollywoodu

Fuad Backović Deen i njegov dečko Will Phearson III pojavili su se na premijeri stand up komedije “Above It All” američkog komičara Danea Cooka.

Premijera je održana u TCL Chinese Theatreu u Hollywoodu, a Deen i Will pozirali su u društvu prijatelja na crvenom tepihu.

Za ovu prigodu, bh. pjevač odjenuo je crnu košulju dubokog dekoltea s prozirnim detaljima i crne, široke hlače. Outfit je dodatno podigao šljokičastim mokasinkama i sunčanim naočalama.Njegov partner odlučio se za ležerniju kombinaciju. Odjenuo je crno-bijeli džemper, crne hlače i patike te torbicu sa zanimljivim printom.

Inače, Deen i Will vole da se modno usklade na javnim događajima, pa često biraju slične boje ili uzorke na odjeći.

 

Podsjećamo, Deen već duže vrijeme živi u Los Angelesu, gdje radi kao modni stilist. Sudeći prema njegovim objavama na društvenim mrežama, u ovom gradu je pronašao sreću.Ranije je sedam godina proveo i u Italiji, nakon čega se odselio u Ameriku. Jednom prilikom je ispričao da se teško privikao na život u Americi, no da je sretan.

“Tamo te ne doživljavaju kao stranca, ne pitaju te koje si vjere, kako se zoveš itd. To je jedan potpuno drugačiji svijet i mentalitet, osobno mi je bilo malo teže priviknuti se bez obzira na to što cijeli život putujem i što sam u Milanu živio sedam godina. Sada mogu reći da dobro plivam u svemu tome”, kazao je tada.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.