ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE MLADIĆA KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE LIKVIDIRAO MAJKU

Mladić Đ. M. (26) koji je osumnjičen za likvidaciju svoje majke u stanu na Voždovcu bio je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, na kojima je objavljivao slike najčešće iz teretane, ali i kako puca u streljani i pliva za časni krst.

Podsjetimo, Đ. M. je lišen slobode juče nakon incidenta koji se dogodio kod Vukovog spomenika, kada je sa motora oborio djevojku, a snimak njegovog dramatičnog zaržavanja brzo se proširio na društvenim mrežama.

“Tijelo majke osumnjičenog pronađeno je u njihovom stanu u kom su živjeli. Nesretna žena nije se javljala na telefon dva dana i niko je nije vidio. Kada su policajci upali u stan zatekli su ženu bez znakova života sa nekoliko povreda na glavi”, objasnio je izvor za Kurir.

Nakon incidenta u centu Beograda, mladić je priveden, ali je na saslušanju pričao nepovezano.

Pored slika sa treninga, na društvene mreže podijelio je i sliku plivanja za Časni Krst na Bogojavljenje.

“Đorđe je bio sportista, a navodno se i bavio muzikom. On je bio izuzetno aktivan na Instagramu, pa je tu sa pratiocima dijelio različite fotografije. Na profilu se mogu naći slike kako uživa sa psom, ali i kako trenira”, kaže izvor i nastavlja:

“On se pratiocima svojevremeno pohvalio i da je više puta plivao za časni krst na Bogojavljenje. Predstavljao se i kao izuzetno pobožan mladić”.

Prema pisanju portala Infobijeljina, likvidirana D.M. je radila kao doktor u bijeljinskom Domu zdravlja.

Mladić, kako javlja TV Pink, navodno ima bipolarni poremećaj. Prema riječima njegove sestre, Đ. M. se posljednjih dana čudno ponašao.

Nakon kontakta s članom porodice koji je rekao da se nesretna žena dva dana ne javlja na telefon, policija je izašla na lice mjesta.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.