Dodik ucjenjuje i plaši narod: Ako ne pobijedi SNSD, za šest mjeseci neće biti RS-a

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Stanarima da su Opći izbori veoma važni za Srbe i opstanak Republike Srpske zbog čega je uvjeren da će podršku dobiti kandidati SNSD-a.

Dodik je istakao potrebu da pobijedi SNSD jer je, prema njegovom tumačenju, u pitanju opstanak RS-a.

“Ukoliko mi ne pobijedimo, i to vam ne govorim da vas lažem ili blefiram, već je takav kontekst, neće biti Republike Srpske za šest mjeseci”, rekao je Dodik na predizbornom skupu u Stanarima.

On se protivi stavovima opozicije koji hoće nalogodavce da bi ih slušali i razgradili Republiku Srpsku koju, kako je rekao, SNSD želi da jača, sa dovoljno hrane i energije.

“Mi hoćemo Republiku Srpsku vidljivu i samostalnu u okviru Dejtonskog sporazuma. Poštujemo ustav BiH ali ako on nije moguć da se ispoštuje ne prihvatam takvu BiH”, izjavio je Dodik.

Kandidatkinja za člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović očekuje veliku pobjedu SNSD-a, za koji kaže da je najveća politička snaga u Republici Srpskoj.

Ona je zahvalila građanima što SNSD-u daju podsticaj da vodi Republiku Srpsku i navela da je sigurna u podršku Dodiku jer funkcija predsjednika RS-a traži da u svijetu zna da priča, da poznaje strateške ciljeve EU, da brani stav RS-a, a ne da bude običan slušalac i izvršilac stranih naloga.

“Građani Republike Srpske, srpski narod, su svjedni ko može da sačuva RS i sve ono što nam je ostavljeno u amanet, a to su upravo Cvijanović i Dodik”, rekla je Snja Vulić na skupu.


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.