Znate li šta je LUKSUZ? Eh, ovaj čovjek ga je izmislio. Evo šta je poručio

By | July 18, 2021
Luksuz je živeti kako ti želiš, pa svojim pravilima.

Znate li šta nije luksuz? Luksuz nije imati novca, veliku kuću, skupu jahtu ili ići u najbolje restorane… Luksuz je ručati ono što voliš, sa ljudima sa kojima ti želiš, sa kojima ti je lepo. Luksuz je biti sa nekim iz ljubavi a ne iz koristi. Žene se udaju za najbogatijeg muškarca, sa kojim mogu imati sve. Ali to nije luksuz.

Luksuz je TVOJA sloboda. Ukoliko sediš u kući i nemaš pravo da radiš ono što poželiš – to nije luksuz. Luksuz nije videti se sa bogatim ljudima, već sa ljudima sa kojima želiš da se vidiš. Luksuz je živeti svoj život i iz njega izbaciti sve sa kojima ne želiš da imaš išta.

Luksuzan život žnači da možes sama da biraš. Da sama gledaš film ili sa drugaricom da odeš na kafu. Da zakrpiš pocepane farmerke ili da kupiš nove. Da se prepustiš ili boriš.

Luksuz nije kada sve možes parama da kupiš, nego kad nađeš način da sebi nešto priuštiš čak i kad nemš načina za to. Luksuz je da možeš da otputuje bilo kad, bilo gde, sa bilo kim i da radiš sve što ti poželiš.

Luksuzan život žnači sve raditi po svojim pravilima. Težiti ka svojim ciljevima. Ne pitati nikog. Ne tražiti odobrenja. Ne pravdati se za svoje izbore. Nikada i nikom.

Luksuz je kada ti niko ne sedi za vratom i upravlja tvojim životom. Luksuz je da kroz život ideš kako ti hoceš, pa svojim pravilima i uslovima.

Ako želite LUKSUZAN ŽIVOT EVO VAM PRILIKE ZA VELIKU ZARADU!