ZNATE LI KO JE BILA VUČIĆEVA PRVA ŽENA? Svi je jako DOBRO znate, rodila mu je dvoje dece: DUPLO JE BOLJA OD DANAŠNJE, auuuf! (FOTO)

By | July 18, 2021

U nastavku ćemo malo pisati o našim poznatim ličnostima i o njihovim privatnim životima koji su itekako zanimljivi, a mi ćemo u nastavku da pišemo o predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću čiji privatni život i nije toliko medijski eksponiran. Predsjednik se puno pojavljuje u medijima, posebno u poslednje vrijeme kada su se mnogi obrušili i na njega i na Srbiju, i koji žele da ga skinu sa trona. On u poslednje vrijeme ima i previše poslovnih obaveza, ali mi ćemo u nastavku malo o njegovom privatnom životu.

Naime, kako smo već gore napisali on svoj privatni život ne eksponira toliko, a svoje roditelje je samo jednom pokazao na Pink televiziji, i to kada je bio u predsjedničkoj kapmanji, kao član SNS-a. Od kada je na poziciji predsjednika države, njega u medijima sa porodicom smo mogli vrlo rijetko da vidimo. Ono što javnost možda i ne zna jeste da je njemu ovo drugi brak, a o prvom se vrlo malo zna, iz kojeg on ima i dvoje djece.

Naime njegova prva supruga se zove Ksenija Janković sa kojom je on dobio dvoje djece, i kojoj je ostavio stan koji se nalazi u beogradskom naselju Belleville. Danilo i Milica su njegova djeca iz prvog braka, a on nije čekao dugo pa se oženio vrlo brzo sa svojom drugom suprugom Tamarom. Inače, njihovo poznanstvo datira poslednjih 15 godina, a ona je sa njim još od karijere u SNS-u, kada je bila članica ove stranke. Sa njom je dobio sina Tadiju, a ono o čemu mnogi razmišljaju jeste koja je od njih dvije ljepša? Šta vi mislite? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.