UHVATILA SAM SINA KAKO ME POTAJNO GLEDA SVAKU NOĆ KADA SE TUŠIRAM! Jedne VRELE večeri sam ODLUČILA da MU pružim ONO što TRAŽI! (FOTO)

By | July 18, 2021

U nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu ispovijest jedne majke, koja je odlučila da svoju priču podijeli sa ostalima, a o čemu se radi pročitajte u nastavku. Njeno ime je Danica, i živi u selu koje se nalazi nadomak Banja Luke, ima skoro 42 godine, i izgleda veoma dobro za svoje godine, a od mnogih dobija i komplimente i ne mogu da vjeruju koliko ona zaista ima godina. Od mnogih je čula da izgleda kao djevojka od 25 do 30 godina, a njoj to mnogo imponuje.

Naime ona redovno trenira i zdravo se hrani, pa kaže da za sebe može reći da je u jako dobroj formi, a inače je po struci profesorica matematike i u braku je 5 godina. Ona se udala za čovjeka koji već ima jedan brak iza sebe, a u kojem je dobio i sina, a to njoj nimalo nije smetalo. Njegov sin se zove Marko, i on ovog ljeta puni 22 godine, a ona je primjetila nešto veoma čudno što je on radio već neko vrijeme. Radi se o tome da je ona već odavno primjetila kako on nju gleda, a jedne noći ga je uhvatila u sobi kako se samozadovoljava, a ona se šokirala time kolika mu je ona stvar bila između nogu.

 

Zatim je u svojoj ispovijesti nastavila, pa je rekla sljedeće: “Sjeli smo na ručak, a ja sam u jednom trenutku odlučila staviti njegovu šaku na svoja prsa, sve je brzo počelo, a mi smo ubrzo otišli u spavaću sobu i ostali goli. Sve se dogodilo dok je njegov otac bio na poslu, a ja sam mu odlučila pružiti što treba. Bio je u šoku, a oboje smo se složili da nikome nećemo govoriti o ovome. Ne znam ni šta da radim, puno žalim, ali mi je bilo jako lijepo voditi ljubav sa sinom”. Vaša mišljenja?