KUĆA LAŽI! Brena obmanjuje narod, a u Majamiju živi u garaži! Sama kuha i čisti, nije kao u Beogradu… (FOTO)

By | July 18, 2021

Danas ćemo pisati malo o našim domaćim poznatim ličnostima, tačnije o Lepoj Breni koja je možda i jedna od najbogatijih pjevačica na našim prostorima. Ona je prije samo par dana prodala “Grand”, zajedno sa Sašom Popovićem za koji su dobili 30 miliona eura, a tim povodom su napravili veliku žurku, kako bi se ujedno zahvalili i svim zaposlenicima na svim godinama zajedničke saradnje. Ona i Boba su kupili jahtu koja košta skoro 6 miliona eura, i sa njom su krenuli na novo krstarenje, a sa njima je i njihov sin Viktor.

Mi ćemo danas malo pisati o njenim nekretininama, a svima je dobro poznato da ona i Boba imaju ogromnu vilu na Bežanijskoj kosi, koju je inače htjela nedavno da proda za 2 miliona eura, jer su u toj vili ostali samo njih dvoje, i ona je sada prevelika za njih, jer djeca su otišla svako svojim putem.

Na kraju su ipak odustali od te ideje, tako da je ona i dalje u njihovom vlasništvu. Naime, njih dvoje imaju i veliku vilu u Monte Karlu, ali niko ne zna kako ona izgleda jer oni su odlučili da je ne pokazuju na društvenim mrežama, a pored ove dvije vile imaju i vilu koja se nalazi u Majamiju, što je ustvari naša današnja tema.

Ona ju je platila nekoliko miliona eura, barem je ona tako govorila, a sada su novinari došlu u posjed fotografija te vile, koja je ustvari obična montažna kuća izgrađena u stilu 40-tih godina prošlog vijeka. Ono što je jedino lijepo jeste dvorište u kojem se nalazi veliki bazen i ima izlaz na more, a oko nje se zaista nalaze vile koje vrijede par miliona, tako da njena kuća izgleda kao obična garaža. Evo pogledajte i sami.