Isplivali ŠOKANTNI detalji iz braka PEVAČICE i njenog SUPRUGA! DUŠAN JU JE TUKAO, PA JE GOLU IZBACIO NA ULICU KO POSLEDNJU… OVO JE STRAŠNO! (FOTO)

By | July 18, 2021

Drama u životu poznate pjevačice Tanje Savić ne prestaje još uvijek. Iako je nakon dužeg vremena razdvojenosti ona ponovo sa svojim sinovima, ipak nije se kako treba, a jednom prilikom je izjavila da djeci zabranjuje da se čuju sa Dušanom, jer nakon razgovora sa njim oni odmah postanu agresivni i bacaju stvari po kući. Sada je u javnost isplivala nova šokantna informacija, a iznio ju je prijatelj Tanje Savić, koji je odlučio da otkrije šta je to ona sve navodno preživljavala od strane supruga Dušana Jovančevića.

Bane Đokić, Tanjin drug je za Informer izjavio da je dušan narkoman koji je tukao i maltretirao Tanju, a opijate je kupovao njenim novcem, pa iako je zarađivala novac za hljeb i izdržavala ih sve on ju je znao poslije nastupa i tući. Zatim je rekao da je ona jednom kući zakasnila samo 15 minuta, a da joj je on zbog toga udario šamar, i da to nisu bile jedine scene koje je on kako kaže gledao svojim očima. Rekao je kako joj je zabranjivao da ima kontakt sa roditeljima i rođenom sestrom, a o druženju sa kolegama je mogla samo da sanja. Rekao je da su se oni prestali družiti upravo zbog njega.

Zatim je dodao i sljedeće: “Bolesnik se iživljavao nad njom! Znam da joj je posle jednog nastupa na splavu uzeo sve pare i izbacio je golu i bosu na ulicu! Onda je pobegao u Sremsku Mitrovicu kod rođaka dok se situacija nije smirila. Dušan, inače, ima svoj novac iz Australije, ali je sve čuvao. Govorio je da mu ne pada na pamet da troši svoj novac u Srbiji i da će da odvede Tanju u Australiju ako ovde ne napravi nikakvu karijeru”.