VELIKA TUGA! Preminuo Srpski DJ u 31. godini (FOTO)

By | July 10, 2021

Još jedna vijest iz crne kronike, a riječ je o činjenici da je srpski DJ Igor Garnier iznenada preminuo u 31. godini. Naime, ovaj talentirani glazbenik koji je iz Beograda, a koji godinama živi u Americi, a njegov prijatelj rekao je srpskim medijima da je Igor pao samo dok je bio u teretani. Hitna pomoć stigla je vrlo brzo, ali nažalost mogli su konstatirati samo smrt. Prema neslužbenim informacijama, čini se da mu je srce ovog nadarenog glazbenika stalo.

Igor je završio glazbenu školu, a zahvaljujući svom talentu nagrađivan je na raznim međunarodnim natjecanjima. Igor iza sebe ima nekoliko uspješnih albuma, ali i brojne nastupe širom bivše Jugoslavije i Amerike, a jedna od njegovih najpopularnijih pjesama je “Milka Canić”, obrada pjesme “Barbara Streisand”, koja je bila pjesma popularnog benda Dak sos. Posljednjih godina Igor je surađivao s jednim od najvećih imena elektroničke glazbe, Erikom Pricom.

Prije toga, Igor je izjavio da je “Milka Canić” označio početak njegove ozbiljnije DJ karijere, jer je nakon toga počeo izdavati vlastite stvari, a otkako je Milka postala pravi hit, sve je zanimalo što on radi. Još, pa i drugi stvari su se počele čuti. U privatnom životu ovaj je DJ više od sedam godina bio u vezi s Minjom, kćerkom popularnog pjevača Željka Samardžića. Igor je također radio na njezinim pjesmama, a pojavljuje se kao model u svom sportu za pjesmu “Budući moj”. Vrijeme i mjesto sprovoda bit će objavljeni naknadno, a želja obitelji je da bude pokopana u Srbiji.